Veelgestelde vragen

Betaalmethode

U kunt bij ons uitsluitend betalen met IDEAL. U kunt daarom alleen producten bestellen met een Nederlandse bankrekening.

 

Factuur

U ontvangt een factuur per e-mail. De BTW staat daarop vermeld.

 

Levertijd

Boeken die op werkdagen vóór 17:00 uur zijn besteld én leverbaar zijn, ontvangt u in principe in Nederland de volgende werkdag (behalve op maandag, wanneer PostNL geen post bezorgt!). Binnen Europa kan de levering langer duren. Tijdens uw bestelproces kunt u zien of een boek leverbaar is. E-books worden onmiddellijk geleverd.

 

Leveringsvoorwaarden

Wij onderschrijven de richtlijnen van het Thuiswinkel Waarborg. www.thuiswinkelwaarborg.nl/

 

Verzending

Onze bestellingen worden bezorgd met PostNL. Bestellingen die niet door de brievenbus passen, worden als pakket verzonden.

 

Verzendkosten

Voor verzendingen in Nederland brengen wij geen bestelkosten in rekening.

Verzendkosten voor het buitenland:

België – Standard: bijdrage € 5,00 (wij betalen de rest)

Duitsland en Luxemburg – Priority €13,85

Overige Europese landen – Priority € 16,85

Noord- en Midden-Amerika, Caribisch gebied – Priority € 19,25

Overige landen – Priority € 18,80

Azië, Australië, Nieuw-Zeeland – Priority € 19,80

 

Retourneren

Mits boeken geen sporen van gebruik vertonen, kunt u ze binnen 7 dagen in een voldoende gefrankeerde envelop retourneren naar: Webshop De Kring, Beethovenstraat 114A, 1077 JP Amsterdam, o.v.v. 'retour internetbestelling'. Binnen dertig dagen ontvangt u uw betaling terug op dezelfde rekening als waarvan de betaling gedaan is, met uitzondering van de verzendkosten voor de retourzending.

E-books kunnen niet geretourneerd worden.

 

Prijzen

Actieprijzen zijn slechts gedurende een bepaalde periode geldig zolang de voorraad strekt. Op deze prijzen kan voor of na de bepaalde periode geen aanspraak worden gemaakt. In geval van een actieprijs kunt u ook altijd een kortingsbon printen die u bij iedere boekwinkel in Nederland kunt inleveren.

 

E-books

Van (vrijwel) iedere titel maken wij ook een e-book dat u kunt lezen op een e-reader of een computer. Deze e-books hebben het ePUB-bestandsformaat en zijn voorzien van klantvriendelijke sociale DRM. De ePub's met sociale DRM zijn leesbaar op ieder apparaat dat de ePUB-standaard ondersteunt, zoals o.a. iPad en iPhone, de Sony Reader, allerlei andere e-readers en ook uw computer (Windows en Mac).

Op uw computer hebt u een programma nodig om ePub's te kunnen openen en lezen, bijvoorbeeld het open source Calibre, dat geschikt is voor alle Windows-versies, Mac OS X en Linux (download hier gratis http://calibre-ebook.com/download, installeer Calibre, start Calibre, kies in dit programma voor Boeken toevoegen en open vervolgens het gedownloade bestand). Op een iPad of iPhone moet u iBooks geïnstalleerd hebben (download hier de gratis app iBooks http://www.apple.com/nl/apps/ibooks om e-books te lezen. Door te klikken op een link naar het e-book in uw mail, opent u het boek in iBooks.

 

Beveiliging e-books / Sociale DRM

De door ons geleverde e-books zijn voorzien van een 'watermerkbeveiliging' met onzichtbare en zichtbare kenmerken (bijvoorbeeld uw naam op iedere pagina). Persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt bij de aankoop van e-books, wordt door ons allereerst gebruikt voor het normale orderproces. Daarnaast gebruiken wij die informatie uitsluitend in combinatie met de Watermerk Beveiliging om inbreuk op auteursrechten tegen te gaan. Watermerkbeveiliging maakt het mogelijk om misbruik achteraf aan te tonen en op te sporen. Bij verdenking van inbreuk op de auteursrechten (onze eBooks worden aangetroffen op een Torrent-site of - zonder onze toestemming - in een bestand met vrij toegankelijke eBooks), dan zijn wij verplicht de in het watermerk aangetroffen klantgegevens over te dragen aan de Stichting Brein of aan een andere handhavingsinstantie.

 

Materialen op onze website

Op de teksten op deze website berust in principe copyright. Met bronvermelding en binnen redelijke grenzen mag u eruit citeren. Materiaal overnemen of reproduceren mag in principe niet. Lees bij twijfel de Auteurswet erop na of neem contact met ons op.

Afbeeldingen van boekomslagen mag u wel zonder voorafgaande toestemming gebruiken, afbeeldingen van personen niet. Indien u boekomslagen wilt plaatsen op uw eigen site, sla dan svp eerst het plaatje op uw eigen website/server op en gebruik ze niet direct vanaf onze site. Tegen het plaatsen van een link naar onze site op uw website, hebben wij geen enkel bezwaar, integendeel.