Agenda

Op 26 september geeft Jan Terlouw een lezing in Tilburg bij het platform Een Wereld Te Winnen. Meer info alhier.
Op maandag 1 oktober komt Jan Terlouw naar de Bibliotheek van Nijkerk om in gesprek te gaan over een duurzame wereld. Kaartjes € 12,50 (incl. zijn boek We kunnen niet langer wachten) alhier.
Op 23 oktober geeft Jan Terlouw een theatercollege in Apeldoorn, op 30 oktober in Den Bosch, op 8 november in Venlo, op 3 december in Zwolle, en op 12 februari in Breda. Kaarten alhier.
Op 24 november praat Martin Simek in zijn serie "Simek ontmoet..." met Jan Terlouw in De Gashouder in Dedemsvaart. Kaarten alhier.
Op 7 december praat Martin Simek in zijn serie "Simek ontmoet..." met Jan Terlouw in het Agora Theater in Lelystad.
Op zondag 3 februari 2019 draagt Jan Terlouw poëzie voor uit zijn bundel Gedichte gedachten, tijdens de literaire lunch van bibliotheek Oostland in Pijnacker.
Op vrijdag 22 maart 2019 geeft Jan Terlouw een lezing in de Bethlehemkerk in Hilversum over duurzaamheid, zorg voor de natuur en de rol van kerken daarin. 

Op zondag 4 november wordt Violet Leroy in de Concertzaal in Oosterbeek geïnterviewd door Miriam Guensberg over haar roman Mijn Italiaanse moeder. Kaarten o.a. bij boekhandel Meijer & Siegers.

Op zondag 18 november om 15.00 uur wordt Violet Leroy geïnterviewd door Marja Kass bij boekhandel Jimmink in Amsterdam.