Agenda

Op donderdag 21 maart 2019 draagt Jan Terlouw poëzie voor tijdens een lunchlezing van 12.30-13.15 u in theater Tresoar in Leeuwarden. Kaarten aldaar.
Op vrijdag 22 maart 2019 geeft Jan Terlouw een lezing in de Bethlehemkerk in Hilversum over duurzaamheid, zorg voor de natuur en de rol van kerken daarin.
Op zondag 26 mei 2019 geeft Jan Terlouw een lunchlezing, getiteld 'Omgaan met de natuur’, in tuin De Lage Oorsprong in Oosterbeek. Meer info hier.
Op zaterdag 20 juli treedt Jan Terlouw samen met Jan Terlouw jr & band op in de theatertent van de Zwarte Cross 2019 in Lichtenvoorde. Junior verzorgt met zijn band de muzikale omlijsting bij de gedichten van Jan Terlouw. Ticket via www.zwartecross.nl
Op 6 oktober 2019 gaat Martin Simek in gesprek met Jan Terlouw in Theaters Tilburg in Tilburg. Kaarten aldaar.

Vrijdag 12 april 2019 is Hans Münstermann te gast in De Literaire Hemel in Amen (Drenthe). Hij wordt geïnterviewd over De onderstroom.

Op 21 maart van 19:30-20:30 uur wordt Miriam Guensberg geïnterviewd door Ivan Borghstijn bij boekhandel Broekhuis in Hengelo. De avond wordt muzikaal ondersteund door Sietze de Leeuw (blaasinstrumenten) en Hajé Nordbeck (piano). 

Op 24 maart om 14.30 uur worden Miriam Guensberg en Felicita Vos bij boekhandel 't Colofon in Arnhem door Lilian Regtvoort geïnterviewd over hun beider recent verschenen romans Vrachtbrief en Ravage. Vanwege het thema van de Boekenweek – de moeder, de vrouw – zal het gesprek ook gaan over het vrouwelijk schrijverschap en de rol van de vrouw in de literatuur. Aanmelden via boekhandel 't Colofon.

Op 26 maart om 14.00 uur treedt Miriam Guensberg n.a.v. Vrachtbrief op voor de Seniorenbond Renkum bij De Koningshof in Heelsum

Op zondagmiddag 14 april wordt Miriam Guensberg geïnterviewd door Liesbeth Brandt Corstius in Tuin De Lage Oorsprong in Oosterbeek. Kaarten en meer info alhier.

Op 1 mei wordt Miriam Guensberg geïnterviewd bij de Bilthovense Boekhandel in Bilthoven. Aanvang 20.00 uur.

Op zaterdag 4 mei om 15.00 uur wordt Miriam Guensberg geïnterviewd door Ivan Borghstijn in het Cultuurcafé van boekhandel Van der Meer in Noordwijk.

Op 14 juni komt Miriam Guensberg tijdens de lunchbijeenkomst van de Remonstrantse Kerk in Oosterbeek voorlezen uit haar roman en gaat ze met ds. Peter Nissen in gesprek over Vrachtbrief. Aanmelden uiterlijk woensdag 12 juni. Meer info hier.

Op zondagmiddag 27 oktober van 14.00-16.00 uur komt Miriam Guenberg naar het Schrijverscafé van Theek 5 Oosterhout.

Op vrijdag 22 maart om 14.00 uur heeft René den Ouden een openbaar interview op Paperback Radio, Amsterdam FM, op de vierde verdieping van boekhandel Scheltema te Amsterdam.

Op zaterdag 4 mei om 15.00 uur geeft René den Ouden een lezing in de Openbare Bibliotheek Schijndel.

Op 24 maart geven Jan Terlouw en Sanne Terlouw een lezing bij boekhandel Oonk in Twello.

Op 12 april geven Jan Terlouw en Sanne Terlouw een lezing in de bibliotheek van Zevenhuizen.

Op 9 mei geven Jan Terlouw en Sanne Terlouw een lezing in de bibliotheek van Veldhoven.

Op 10 juli om 15.00 uur geven Jan Terlouw en Sanne Terlouw een lezing op het Bram Rosafestival in Nieuw Beijerland. Festivalterrein: 't Gors aan de Spuidijk bij molen de Swaen.

Op 19 september geven Jan Terlouw en Sanne Terlouw een lezing in de bibliotheek van Hengelo.