Agenda

Op zaterdag 20 juli treedt Jan Terlouw samen met Jan Terlouw jr & band twee keer op in de theatertent van de Zwarte Cross 2019 in Lichtenvoorde. Junior verzorgt met zijn band de muzikale omlijsting bij de gedichten van Jan Terlouw. Ticket via www.zwartecross.nl
Op 8 september komt Jan Terlouw naar de Flopbieb in Toldijk om het vijfjarig bestaan te vieren d.m.v. een lezing.
Op 29 september vanaf 19.30 uur spreekt Jan Terlouw in de Jacobuskerk in Rolde.
Op 6 oktober gaat Martin Simek in gesprek met Jan Terlouw in Theaters Tilburg in Tilburg. Kaarten aldaar.
Op dinsdagavond 19 november van 20.15- 22.15 uur geeft Jan Terlouw een lezing over het thema duurzaamheid in het ZINiN theater te Nijverdal. Meer info bij het theater of bij de Bibliotheek.
 
 

Op 23 oktober om 20.00 uur feestelijke, openbare boekpresentatie van Held zonder vaderland bij boekhandel Van Kemenade & Hollaers in Breda.

Op zaterdag 2 november om 16.30 uur feestelijke boekpresentatie van Held zonder vaderland in Doorwerth. Info bij boekhandel Meijer & Siegers, Oosterbeek.

Op zondagmiddag 17 november van 14.00-16.00 uur komt Miriam Guenberg naar het Schrijverscafé van Theek 5 Oosterhout.

Meer optredens in Velp, Den Haag, Nijmegen en Twente. Meer informatie volgt.

Iedere eerste zondag van de maand (april t/m oktober), aanvang 14.00 uur, geeft Felicita Vos een literaire wandeling door de bossen van Doorwerth, waar de roman Ravage zich afspeelt. Honden zijn, mits aangelijnd welkom! De wandeling is ook geschikt voor leesclubs. Kosten: € 7,50 incl. koffie of thee na afloop. Aanmelden via: www.felicitavos.nl. Na aanmelding ontvang je gegevens over de verzamelplaats.

Op iedere tweede zondag van de maand van 12.00-14.00 uur (april t/m oktober) is er een literaire lunch bij Proeflokaal Bilders in Oosterbeek, alwaar Felicita Vos het persoonlijke verhaal vertelt achter de roman Ravage, die zich in Doorwerth afspeelt. De lezing is ook geschikt voor leesclubs en als moederdagcadeau. Kosten: € 20,00 incl lunch. Inschrijven (verplicht!) via: info@bildersproeflokaal.nl of www.felicitavos.nl

Op 10 juli om 15.00 uur geven Jan Terlouw en Sanne Terlouw een lezing op het Bram Rosafestival in Nieuw Beijerland. Festivalterrein: 't Gors aan de Spuidijk bij molen de Swaen.

Op 19 september geven Jan Terlouw en Sanne Terlouw een lezing in de bibliotheek van Hengelo.

Op zondag 20 oktober treden Jan Terlouw en Sanne Terlouw op tijdens Festival B in de Stadsschouwburg van Drachten. Meer info hier.

Op maandagavond 4 november geven Jan Terlouw en Sanne Terlouw een lezing in de bibliotheek van Eindhoven.

Op 21 november om 20.15 uur geeft Mart Smeets het theatercollege De Top Van De Sport in theater De Klinker in Winschoten. Kaarten alhier.