Agenda

Op 31 januari 2019, Nationale Gedichtendag, draagt Jan Terlouw voor uit zijn bundel Gedichte gedachten tijdens een poëzieontbijt in bibliotheek Rozet in Arnhem. Kaarten aldaar.
Op zondag 3 februari 2019 draagt Jan Terlouw poëzie voor uit zijn bundel Gedichte gedachten, tijdens de literaire lunch van bibliotheek Oostland in Pijnacker.
Op donderdag 7 maart 2019 gaat Martin Simek in gesprek met Jan Terlouw in De Nieuwe Kolk in Assen.
Op donderdag 21 maart 2019 draagt Jan Terlouw poëzie voor tijdens een lunchlezing van 12.30-13.15 u in theater Tresoar in Leeuwarden. Kaarten aldaar.
Op vrijdag 22 maart 2019 geeft Jan Terlouw een lezing in de Bethlehemkerk in Hilversum over duurzaamheid, zorg voor de natuur en de rol van kerken daarin.
Op zondag 26 mei 2019 heeft Jan Terlouw een lunchlezing in tuin De Lage Oorsprong in Oosterbeek. Meer info hier.

Op zaterdag 12 januari geeft Mart Smeets het theatercollege "De top van de sport" in het Stadstheater in Arnhem. Kaarten alhier.

Mart Smeets treedt op maandagavond 11 februari 2019 op in de bibliotheek van Katwijk.

Op 23 mei geeft Mart Smeets het theatercollege "De top van de sport" in theater Het Kruispunt in Barendrecht. Kaarten alhier.

Vrijdag 12 april 2019 is Hans Münstermann te gast in De Literaire Hemel in Amen (Drenthe). Hij wordt geïnterviewd over De onderstroom.

Op donderdag 7 februari 2019 wordt Miriam Guensberg geïnterviewd door documentairemaker Hans Hermans in het Filmhuis van Oosterbeek. Aanvang 20.00 uur. Toegang gratis, maar dringend advies om een plaats te reserveren via (boekhandel) meijerensiegers@live.nl.

Op zaterdag 9 februari van 14-15.30 u heeft Miriam Guensberg een tweegesprek met Thomas Verbogt bij boekhandel Dekker van de Vegt in Nijmegen.

Op zondag 10 februari om 15.00 uur wordt Miriam Guensberg geïnterviewd door Elianne Keulemans bij De Amsterdamse Boekhandel te Amsterdam-Buitenveldert.

Op zondagmiddag 14 april wordt Miriam Guensberg geïnterviewd door Liesbeth Brandt Corstius in Tuin De Lage Oorsprong in Oosterbeek. Kaarten en meer info alhier.

Op 14 juni komt Miriam Guensberg tijdens de lunchbijeenkomst van de Remonstrantse Kerk in Oosterbeek voorlezen uit haar roman en gaat ze met ds. Peter Nissen in gesprek over Vrachtbrief. Aanmelden uiterlijk woensdag 12 juni. Meer info hier.