Agenda

Op zondag 26 mei 2019 geeft Jan Terlouw een lunchlezing, getiteld 'Omgaan met de natuur’, in tuin De Lage Oorsprong in Oosterbeek. Meer info hier.
Op zaterdag 20 juli treedt Jan Terlouw samen met Jan Terlouw jr & band twee keer op in de theatertent van de Zwarte Cross 2019 in Lichtenvoorde. Junior verzorgt met zijn band de muzikale omlijsting bij de gedichten van Jan Terlouw. Ticket via www.zwartecross.nl
Op 8 september komt Jan Terlouw naar de Flopbieb in Toldijk om het vijfjarig bestaan te vieren d.m.v. een lezing.
Op 29 september vanaf 19.30 uur spreekt Jan Terlouw in de Jacobuskerk in Rolde.
Op 6 oktober gaat Martin Simek in gesprek met Jan Terlouw in Theaters Tilburg in Tilburg. Kaarten aldaar.
Op dinsdagavond 19 november van 20.15- 22.15 uur geeft Jan Terlouw een lezing over het thema duurzaamheid in het ZINiN theater te Nijverdal. Meer info bij het theater of bij de Bibliotheek.
 
 

Mart Smeets treedt op maandagavond 11 februari 2019 op in de bibliotheek van Katwijk.

Op 23 mei geeft Mart Smeets het theatercollege "De top van de sport" in theater Het Kruispunt in Barendrecht. Kaarten alhier.

Op woensdag 3 juli organiseert de VARA bij Beeld en Geluid in Hilversum een Avondetappe o.l.v. Mart Smeets. Overige gasten: Bert Wagendorp, Rob Harmeling en Michael Boogerd, muziek van Ellen ten Damme. Inloop 18.45–19.30 uur, programma 19.30–22.00 uur, signeren/naborrel 22.00–23.00 uur. Kaarten via de VARA.

Op 14 juni komt Miriam Guensberg tijdens de lunchbijeenkomst van de Remonstrantse Kerk in Oosterbeek voorlezen uit haar roman en gaat ze met ds. Peter Nissen in gesprek over Vrachtbrief. Aanmelden uiterlijk woensdag 12 juni. Meer info hier.

Op zondagmiddag 27 oktober van 14.00-16.00 uur komt Miriam Guenberg naar het Schrijverscafé van Theek 5 Oosterhout.

Op 5 juni heeft Felicita Vos in de Ontmoetingskerk in Doorwerth een dubbelinterview met schrijver Jac Toes. 

Iedere eerste zondag van de maand (april t/m oktober), aanvang 14.00 uur, geeft Felicita Vos een literaire wandeling door de bossen van Doorwerth, waar de roman Ravage zich afspeelt. Honden zijn, mits aangelijnd welkom! De wandeling is ook geschikt voor leesclubs. Kosten: € 7,50 incl. koffie of thee na afloop. Aanmelden via: www.felicitavos.nl. Na aanmelding ontvang je gegevens over de verzamelplaats.

Op iedere tweede zondag van de maand van 12.00-14.00 uur (april t/m oktober) is er een literaire lunch bij Proeflokaal Bilders in Oosterbeek, alwaar Felicita Vos het persoonlijke verhaal vertelt achter de roman Ravage, die zich in Doorwerth afspeelt. De lezing is ook geschikt voor leesclubs en als moederdagcadeau. Kosten: € 20,00 incl lunch. Inschrijven (verplicht!) via: info@bildersproeflokaal.nl of www.felicitavos.nl

Op 9 mei geven Jan Terlouw en Sanne Terlouw een lezing in de bibliotheek van Veldhoven.

Op 10 juli om 15.00 uur geven Jan Terlouw en Sanne Terlouw een lezing op het Bram Rosafestival in Nieuw Beijerland. Festivalterrein: 't Gors aan de Spuidijk bij molen de Swaen.

Op 19 september geven Jan Terlouw en Sanne Terlouw een lezing in de bibliotheek van Hengelo.