Agenda

Op woensdagmiddag 13 november geeft Jan Terlouw een lezing over het thema duurzaamheid in de bibliotheek Veluwe-Noord in Heerde.
Op dinsdagavond 19 november van 20.15- 22.15 uur geeft Jan Terlouw een lezing over het thema duurzaamheid in het ZINiN theater te Nijverdal. Meer info bij het theater of bij de Bibliotheek.
 
 

Op zondag 20 oktober treden Jan Terlouw en Sanne Terlouw op tijdens Festival B in de Stadsschouwburg van Drachten. Meer info hier.

Op maandagavond 4 november geven Jan Terlouw en Sanne Terlouw een lezing in de bibliotheek van Eindhoven.

Op 24 oktober feestelijke, openbare boekpresentatie van Held zonder vaderland in de Waalse kerk te Breda, aanvang 19.30 uur. Eerste exemplaar voor Frans Timmermans, vicevoorzitter Europese Commissie. Toegang gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus svp aanmelden bij Vanlijsselmarjo@gmail.com. 

Op zaterdag 2 november om 16.30 uur feestelijke boekpresentatie van Held zonder vaderland in Doorwerth. Info bij boekhandel Meijer & Siegers, Oosterbeek.

Op 10 november wordt tijdens een bijeenkomst in De Roos, PC Hooftstraat 183 in Amsterdam de WIZO Literatuurprijs 2019 uitgereikt. Tevens worden de nominaties voor 2020 bekendgemaakt. Miriam Guensberg is voor Vrachtbrief genomineerd voor de prijs van 2020.

Op zondagmiddag 17 november van 14.00-16.00 uur komt Miriam Guenberg naar het Schrijverscafé van Theek 5 Oosterhout.

Op 13 december van 20:00-22:00 uur zal boekhandelaar Walter Jansen met Miriam Guenberg in gesprek gaan over haar persoonlijke geschiedenis uit Held zonder vaderland. Locatie: boekhandel Jansen & de Feijter, Velp. Entree €7,50 Kaarten HIER bestellen.

Meer optredens in Den Haag, Nijmegen en Twente. Meer informatie volgt.

Op 21 november om 20.15 uur geeft Mart Smeets het theatercollege De Top Van De Sport in theater De Klinker in Winschoten. Kaarten alhier.

Op donderdag 16 januari 2020 om 20.15 uur geeft Mart Smeets het theatercollege De Top Van De Sport in de Philharmonie in Haarlem. Kaarten alhier.

Op vrijdag 17 januari 2020 om 20.00 uur geeft Mart Smeets het theatercollege De Top Van De Sport in theater Orpheus in Apeldoorn. Kaarten alhier.

Op dinsdag 11 februari 2020 om 20.00 uur geeft Mart Smeets het theatercollege De Top Van De Sport in de Schouwburg in Tilburg. Kaarten alhier.

Op woensdag 15 april 2020 om 20.00 uur geeft Mart Smeets het theatercollege De Top Van De Sport in de Schouwburg De Domijnen in Sittard. Kaarten alhier.

 

Op 8 oktober is de openbare boekpresentatie van India. Land van de toekomst. In een panel met oud-minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders en voorzitter van de Nederlandse Unesco Commissie Kathleen Ferrier, gemodereerd door Alex Krijger, is er volop ruimte voor interactie met het publiek over de betekenis van de opkomst van India voor Nederland en Europa. Inloop 17.00 uur, programma 17.30-18.30 u, borrel na afloop in CREA café. Locatie: Theaterzaal CREA, UvA-campus Roeterseiland, Amsterdam. Toegang gratis, maar wegens beperkte plaatsen aanmelden via info@uitgeverijdekring.nl
Op 9 oktober geeft Fons Stoelinga een lezing over India bij de Saxion Universiteit in Deventer
Op 29 oktober geeft Fons Stoelinga een lezing over India bij de Katholieke Universiteit Tilburg
Op 5 november geeft Fons Stoelinga een lezing over India bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam
Op 28 november geeft Fons Stoelinga een lezing over India bij Probus IV in Den Haag
Op 21 januari 2020 geeft Fons Stoelinga een lezing over India op de Technische Universiteit in Enschede