Een schittering van geluk

Een schittering van geluk
256 pagina's
verschijnt april 2023

isbn: 9789462972575
paperback € 21,50

isbn: 9789462972582
eBook € 11,99

Een schittering van geluk
Bijzonder liefdesverhaal met spannende ontknoping. Met gratis speelfilm "De kleine blonde dood"!

Bij Ben en Nina is het liefde op het eerste gezicht. Ze komen uit zeer verschillende milieus; Ben uit een zwaar gelovig, arm gezin waar vader en broer aan de drank zijn, de vrijgevochten Nina is van goede komaf. Haar ouders bieden Ben heimelijk geld als hij het contact met hun dochter snel verbreekt, en ze dreigen Nina met onterving. Maar de liefde blijkt sterker.

Ben en Nina trouwen. Het geluk in hun huisje tussen de bollenvelden lijkt na de geboorte van twee dochtertjes volmaakt. Tot Nina onverwachts ook verliefd wordt op een ander. Er ontstaan barsten in het volmaakte plaatje. Ben belandt in een emotionele rollercoaster van twijfel, schaamte en woede. Als Nina ernstig ziek wordt, is de chaos compleet…

Een schittering van geluk is een krachtig vertelde, sfeervolle roman, met een verrassende en spannende ontknoping.

Inclusief voor de kopers van dít boek: QR-code om de bekroonde verfilming van Boudewijn Büchs bestseller De Kleine Blonde Dood – met Antonie Kamerling in de hoofdrol – te kunnen zien. Met dank aan producent Rob Houwer, die direct na lezing de filmrechten van Een schittering van geluk kocht!