Donald Trump is niet gek

Donald Trump is niet gek
Een eigenzinnige gids voor de Amerikaanse presidents­ verkiezingen

In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november 2020 komen Amerika-deskundigen Maarten Kolsloot en Victor Vlam met een handig, informatief, leerzaam, gek en vrolijk verkiezingsboek dat de lezer een kijkje achter de schermen geeft van het Amerikaanse verkiezingscircus. Centraal staat de vraag of en hoe Trump zal worden herverkozen.

De meeste kandidaten voor de volgende Amerikaanse presidentsverkiezingen worden begin 2019 bekendgemaakt. Daarna bouwt het circus op naar het moment suprême, inclusief de spanning, de chaos, de intriges en de ontknoping.

Kolsloot en Vlam leggen op geheel eigen en heldere wijze het systeem uit, blikken terug en vooruit, analyseren de rol van media en geld, beschrijven het veranderende kiezersgedrag, vertellen sterke verhalen over obscure kandidaten en treurige campagnebijeenkomsten, en larderen hun boek met leuke lijstjes: welke boeken/websites/films moet je lezen en zien, wat zijn de belangrijkste onderwerpen van deze campagne, wie zijn de grootste kanshebbers, wat zijn de grootste verkiezingsbloopers, en nog heel veel meer.

Donald Trump is niet gek is een eigenzinnige verkiezingsgids bij de komende Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Donald Trump is niet gek
256 pagina's
verschijnt oktober 2019

isbn: 9789462971295
paperback € 18,50

isbn: 9789462971301
eBook € 9,99