De champagne-dagboeken

De champagne-dagboeken
256 pagina's
verschijnt november 2022

isbn: 9789462972353
paperback € 18,99

isbn: 9789462972360
eBook € 9,99

De champagne-dagboeken
De bubbel-trilogie deel 2
Liefde, passie en geheimen vanuit de Franse Champagne

Bernice de Brugny is enig erfgename van een eeuwenoud champagnehuis. In de vijftig is zij nog even aantrekkelijk als stijlvol. Maar schijn bedriegt, want Bernice heeft een geheim, dat zij compenseert met het oppikken van mooie mannen in Parijs. Ook Amy Goldmann heeft een geheim. Zij heeft een wijngaard geërfd in de Champagne, grenzend aan die van Bernice de Brugny. Daar wil zij haar verleden achter zich laten en een nieuw leven opbouwen. ‘Had ik maar een andere achternaam gekregen,’ schrijft Amy in haar dagboek.

Op een dag rijdt een zwarte limousine met een Russisch kenteken de streek binnen. Aan het stuur zit wijnmaker Ivan Godoenov. Bernice ziet vanuit haar landhuis de limousine naar de hoeve van Amy rijden en de knappe vreemdeling uitstappen. ‘Hij zal van mij zijn,’ schrijft Bernice in haar dagboek. ‘Ik kus de liefde,’ schrijft Ivan in zijn dagboek. Wie heeft hij op het oog? En wie is de verteller die alles weet over de magie en mysteries van de Champagne?

De champagne-dagboeken is een amourette die zich afspeelt in de streek in Frankrijk waar de beroemdste wijn van de wereld wordt gemaakt. Een verhaal over liefde en loslaten, beminnen en bezinnen.