Wankele wereld

Wankele wereld
64 pagina's
verschenen november 2022

isbn: 9789462972858
gebonden € 14,99

isbn: 9789462972537
gebonden € 19,99

Het verhaal van Wijnand de Reuver / De Toekomststoel
Inclusief muzikaal luisterboek, door Jan Terlouw zelf ingesproken!

TIJDELIJK NU SLECHTS € 14,99!

In Het verhaal van Wijnand de Reuver, een novelle, lezen we hoe de hoofdpersoon zich aanvankelijk laat leiden door de aangename verlokkingen van de welvaart, maar langzaam maar zeker tot het besef komt dat hij kan bijdragen aan een betere wereld door er zelf verstandiger mee om te gaan.

In de politieke beschouwing die daarop volgt, waarschuwt Jan Terlouw met kenmerkende bevlogenheid voor de onverantwoorde wijze waarop we omgaan met de rijkdommen van onze planeet en voor de verkeerde keuzes die voortdurend worden gemaakt terwijl er betere, meer logische oplossingen voorhanden zijn. Hij eindigt met een pleidooi voor het neerzetten van een Toekomststoel aan iedere vergadertafel, zodat de genomen besluiten ook rekening houden met de effecten op langere termijn voor de generaties na ons.

 

De novelle is door Jan Terlouw zelf ingesproken, begeleid door schitterende, stemmige muziek van Piazzolla, gespeeld door het kamermuziekgezelschap het Orion Ensemble. Dit luisterboek is middels een qr-code te downloaden voor de kopers van dit boek.

Luister HIER naar het gesprek over dit boek bij Met het Oog op Morgen

 

Luister HIER en HIER naar het gesprek over dit boek bij Op1

 

"Helder en bevlogen geschreven. Voor een brede tot geoefende lezersgroep." NBD Biblion

 

"In Wankele wereld weet Terlouw de lezer op een bevlogen wijze mee te nemen in de veranderende wereld om ons heen. Verder is het genieten met de fraaie kleurrijke illustraties van de hand van Sjaak van der Vooren.****" Hebban.nl, boeken-cast.nl, Goodreads.com