Stage bij uitgeverij De Kring

Aangeboden: stage p.r. en e-marketing

32 uur per week

Per direct, duur 5 maanden

Twee stageplaatsen

 

Uitgeverij De Kring is een jonge, kleine, ambitieuze en zelfstandige literaire uitgeverij die kwaliteitsboeken publiceert op het gebied van fictie en non-fictie en zich richt op de publieksmarkt, met gebruikmaking van alle moderne middelen. Zij geeft met veel zorg en aandacht slechts een gering aantal titels uit, die allemaal grote commerciële potentie hebben en intensieve campagnes vergen. De uitgeverij is op 3 juli 2012 opgericht door Marie-Anne van Wijnen, voormalig uitgever van L.J. Veen en Nieuw Amsterdam.

 

Per direct hebben wij twee werkervaringsplekken voor een enthousiaste, creatieve en slagvaardige stagiaire, bij voorkeur afkomstig van een universiteit. De stagiaire zal helpen bij het opzetten en uitvoeren van de promotie en online marketing van onze boeken en op die manier goed inzicht krijgen in het functioneren van de uitgeverij. Werkzaamheden bestaan o.a. uit het onderhouden van contacten met de media, het bedenken en uitvoeren van lezersacties en prijsvragen, het bedenken en uitvoeren van acties om opt-in e-mailadressen te verzamelen, het schrijven en versturen van nieuwsbrieven, het twitteren en facebooken van nieuwsberichten, het versturen van drukproeven en ander promotiemateriaal, het ondersteunen bij presentaties, lezingen en evenementen, en vooral uit heel veel bellen. Kortom: een fantastische stageplek met veel afwisseling. Er is een bescheiden stagevergoeding beschikbaar.

 

Heb je affiniteit met het boekenvak, ben je creatief, leergierig, ondernemend en sociaal, beheers je de Nederlandse taal goed, heb je geen bel-angst én kun je 5 maanden stage lopen, mail dan een briefje met motivatie en c.v. naar info@uitgeverijdekring.nl. Voor vragen kun je ons bellen op 020-3792939.