Het waren 18 onvergetelijke minuten…

Het waren 18 onvergetelijke minuten…
192 pagina's
verschenen september 2017

isbn: 9789462970847
paperback € 16,99

isbn: 9789462970854
eBook € 8,99

De bijzondere levensverhalen van elf spelers die één keer Oranje haalden
Met voorwoord van Wesley Sneijder

De geschiedenis van het Nederlands elftal bevat ook wat onbekendere verhalen. Sommige spelers werden één keer opgeroepen voor Oranje. Ze zongen het volkslied en speelden de wedstrijd van hun leven, of niet, maar het bleef bij deze ene keer. Tim Niehe zoekt elf van hen op en portretteert ze met empathie en humor. Zo lezen we over de rechtsback die voor Haagse hoeren werkte, de linkshalf die de jaloerse ex van zijn vrouw neerstak, en de rechtsbuiten die een ster was in de Bundesliga maar werd weggepest bij Oranje. In het ‘gelegenheidsteam’ van Tim Niehe zitten Sander Boschker, Romeo Zondervan, Wim Meutstege, Wim Koevermans, Jan van Deinsen, Ugur Yildirim, Willi Lippens, Henk Houwaart, Henny Meijer, Barry van Galen en Marcel Peeper.

Het waren 18 onvergetelijke minuten… is een verrassende verzameling vol smakelijke anekdotes over elf bijzondere levens.

 

'Een geweldig boek vol smeuiige verhalen.' Edwin Evers, 538

 

'Schitterende verhalen, een heerlijk boek.' Humberto Tan, RTL Late Night

 

'Prachtige portretten van bijzondere voetballers.' De Nieuwsshow

 

'Een verrassende selectie van elf bijzondere verhalen met tal van smakelijke anekdotes.' Friesch Dagblad 

 

'Een pareltje!' Pingelieër 

 

'De interviews van Tim Niehe lezen lekker vlot weg. Hij koos de spelers zo, dat hij er een aardig Nederlands Elftal van kon formeren.' Panenka Magazine