Groeten uit Verweggistan

Groeten uit Verweggistan
224 pagina's
verschenen mei 2016

isbn: 9789462970212
paperback € 16,99

isbn: 9789462970229
eBook € 8,99

Op reis voor Spoorloos
Het ideale vakantieboek; met gratis luisterboek

Spoorloos-verslaggever Derk Bolt reist met zijn team al twintig jaar de wereld rond op zoek naar verdwenen mensen. Hij belandt op de wonderlijkste locaties, ontmoet opmerkelijke mensen en weet zich steeds weer uit lastige situaties te redden.

Met bewonderenswaardige nuchterheid en ironie beschrijft Bolt zijn ervaringen met slechte hotels, bedenkelijk eten, gammele auto’s en vliegtuigen, natuurrampen, sadistische douaniers, corrupte politieagenten en ongedierte.

Groeten uit Verweggistan bevat tientallen reisverhalen van Derk Bolt. Zijn observaties van lokale bewoners zijn scherp en geestig, en zijn beschouwingen over landen en culturen geven een verrassend ander beeld dan de doorsnee reisgids.

 

‘Wat een avontuurlijke verhalen!’ Spijkers met koppen

 

‘Veel mooie anekdotes over de randverschijnselen van op reis zijn.’ Het Parool

 

‘Hij vertelt superenthousiast en aanstekelijk over zijn reizen.’ Libelle

 

‘De meest prachtige anekdotes. Een heerlijk boek!’ RTL Boulevard

 

‘Geweldige reisavonturen!’ Knevel & Van den Brink

 

‘Vanuit mijn luie stoel ben ik op wereldreis geweest en ik heb ervan genoten.’ leestafel.info

 

‘Bolts boek is een rollercoaster aan verhaaltjes en locaties. Geboeid en gefascineerd raas je door. En dan is het ook oprecht jammer dat ook dit boek een einde heeft. Dit smaakt simpelweg naar meer.’ Roarezine.nl

 

Luister/kijk HIER terug naar Derk Bolt bij Spijkers met koppen op 14 mei 2016

 

"Bolts boek is een rollercoaster aan verhaaltjes en locaties. Je vliegt letterlijk alle kanten op. En die rollercoaster bepaalt ook het tempo waarmee je dit boek leest. Geboeid en gefascineerd raas je door. En dan is het ook oprecht jammer dat ook dit boek een einde heeft. Dit smaakt simpelweg naar meer." Roarezine.nl