Ruud de Wild

Ruud de Wild
160 pagina's
verschenen november 2012

isbn: 9789491567056
gebonden € 19,95

Ruud de Wild
Full colour. Met code om een printbaar schilderij te downloaden

Radiopresentator, DJ en VJ Ruud de Wild schildert sinds zijn 20ste. Bekende songteksten en kleurige typografie zijn kenmerkend voor zijn werk. Zijn doeken veroveren inmiddels de wereld en worden verkocht voor topprijzen. Wat drijft hem, wat is het geheim van zijn succes? Zijn tomeloze energie, zijn oprechtheid, zijn drang om het leven totaal te consumeren? In het boek vertelt hij over zijn leven en zijn werk.

Aan de hand van smakelijke anekdotes, oneliners en ontroerende confessies bij zijn schilderijen zien we de ontwikkeling die Ruud de Wild doormaakte van DJ naar multimediaal en gewaardeerd internationaal kunstenaar. Ook zijn schetsen uit zijn schetsboek afgebeeld. Zijn werk wordt ingeleid door radiocoryfee en pop-art verzamelaar Lex Harding.

Nu van € 34,95 voor € 19,95

Ook een Ruud de Wild boven uw bank?

 

Koop het boek, ga met de code die u daarin aantreft terug naar een verborgen pagina van deze website, download daar het hoge resolutiebestand en upload het bij herinneringenoplinnen.nl, waar u 10% korting krijgt. U kunt een doek van wel 90 x 109 cm bestellen!

Fragment Ruud de Wild in Studio MAX Live